Із резервного фонду області буде відвантажено 735 листів шиферу для Томашпільського району

За інформацією Вінницької обласної державної адміністрації, перший вантаж у розмірі 1260 листів шиферу для відновлення пошкоджених негодою покрівель вже сформовано на одному зі складів КУ «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів», що у селі Стара Прилука Липовецького району. Ще вчора такий необхідний будівельний матеріал доставлено жителям Тульчинського району.
Сьогодні із резервного фонду області буде відвантажено 735 листів шиферу для Томашпільського району та 1470 – для Чернівецького.
Відповідно до оперативної інформації районних комісій, потреба у шифері для відновлення пошкоджених градом дахів становить близько 4-х тисяч листів. Отже, вантаж у 3465 листів в основному покриє необхідну кількість шиферу для постраждалих районів.
Склад КУ «Вінницький обласний центр цивільного захисту та матеріальних резервів» в селі Стара Прилука Липовецького району сьогодні слугує для зберігання матеріального резерву Вінницької області.
У 2016 році приміщення було капітально відремонтоване, а в подальшому коштом обласного бюджету тут розпочато формування регіонального складу матеріалів і засобів, які дозволили б у випадку виникнення надзвичайної ситуації забезпечити оперативне реагування на можливі виклики.
 
Всі новини