Сходи громадян територіальних громад району тривають

У середу, 18 березня 2015 року в с. Нетребівка Томашпільського району відбувся схід громадян. Очільник громади Валентина Дубчик прозвітувала перед односельцями про свою роботу у 2014 році.
На сході громадян були присутні: голова райдержадміністрації Олександр Закорченний,  заступник голови районної ради Валентина Залюбівська,  представник ПрАТ ПК «Поділля» Ігор Вишневський та дільничний інспектор міліції Олександр Кривко. 
У своєму виступі сільський голова підвела підсумки прожитого і зробленого громадою за минулий рік. Разом з цим в ході засідання було розглянуто ряд проблемних питань, серед яких: погане автобусне сполучення з селом, стан під’їзних  доріг до села, ліквідація стихійних сміттєзвалищ,  поганий міський та мобільний зв'язок. 
Також в ході  зборів виступив голова райдержадміністрації Олександр Закорченний та заступник голови районної ради  Валентина Залюбівська, які  підвели  підсумки роботи районної влади у минулому році і подякували  селянам за активну підтримку та надання допомоги нашим військовослужбовцям, що наразі перебувають в зоні бойових дій.
 
 
 
 
Автор фото РКП "Редакція газети і радіомовлення"
 
Всі новини