2015-й має стати роком реальних справ, а не сухої статистики

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник під час щотижневої робочої наради з керівниками департаментів та служб регіону.
Очільник Вінниччини зазначив, що з прийняттям нового бюджету на 2015 рік пов’язано як багато запитань, так і чимало сподівань. І після проведення аналізу окремих позицій за проблемними питаннями - щодо фінансування залізничних лікарень, спортивних закладів, окремих галузевих напрямків, - було прийнято рішення підготувати пропозиції щодо внесення змін до законодавства.
«Є чимало питань, які потребують оперативного вирішення, і ми повинні пропонувати відповідні зміни до законодавства. Тому кожен за своїм напрямком має оперативно напрацювати необхідні пропозиції, розподіливши їх на невідкладні, першочергові та другорядні», - підкреслив Анатолій Олійник.
Голова обласної державної адміністрації також наголосив, що 2015-й має стати роком реальних справ, а не сухої статистики, тож доручив учасникам наради активізувати роботу за усіма напрямами для досягнення конкретних результатів у вирішенні визначених на поточний рік завдань. 
Особливу увагу, на переконання очільника області, варто приділити інвестиційній діяльності на території регіону, «підтягуючи» до участі в конкурсах проектів ті з районів, де така робота відсутня або ж проходить досить кволо.
Всі новини