Засідання робочої групи по впровадженню проекту

21 квітня в приміщенні районної ради відбулось чергове засідання робочої групи з впровадження проекту «Розвиток можливостей кооперативу для захисту правових і економічних інтересів особистих селянських господарств, а також розширення асортименту молочної продукції для соціальної сфери Томашпільського району», під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Ставнійчука Віктора Анатолійовича.
 
У  засіданні робочої групи взяли участь координатор проекту Гижко Наталя Валентинівна, директор Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації Якубик Олександр Пантелеймонович, головарайонної ради  Нароган Лариса Анатоліївна, начальники окремих управлінь РДА та члени робочої групи по впровадженню проекту.
 
Під час зустрічі було обговорено питання щодо виконання заходів, спрямованих на впровадження проекту, та з планом дій по його реалізації у ІІ кварталі  2015 року.
 
Також під час засідання члени робочої групи обговорили фінансові питання, питання закупівель, які стосуються проекту, облаштування пасовищ, а також накреслили ряд робіт відповідно до плану заходів реалізації проекту.
 
 
Всі новини