Провели відеолекторій «Твоє життя—твій вибір!»

5 листопада  2019 року районним сектором філії ДУ «Центр пробації»  спільно із  центром духовної та соціально-психологічної реабілітації «Джерело життя» та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в рамках постійно діючого відеолекторію «Твоє життя—твій вибір!», була проведена чергова зустріч із молодими особами та дітьми, засудженими до альтернативних видів покарання.  Участь у зустрічі взяли 7 молодих осіб та 1 неповнолітній.   
В ході проведеної бесіди, було наголошено про необхідність ведення здорового способу життя, на сімейних цінностях, прикладі батьків для дітей, на причинах та наслідках вживання алкоголю та наркотичних речовин, що веде до виникнення соціально небезпечних хвороб, таких як туберкульоз, СНІД та ін. 
Багато-хто розуміє під здоровим способом життя просто відмову від шкідливих звичок і заняття спортом. Насправді, здоровий спосіб життя – це набагато глибше поняття, це стиль життя і мислення. Для кожної людини – це щось особливе. Саме думки людини становлять основи здорового способу життя. На формування способу життя впливають стереотипи стосунків між людьми, їхній життєвий досвід і соціальні умови та середовище. Світ такий цікавий, красивий і захоплюючий, у ньому так багато ще непізнаного і саме молодим людям відкривати у ньому все нове, долати неприступні вершини, йти до нових горизонтів. Вам треба будувати нове життя, захищати свою країну, свою родину, трудитись, щоб добре і забезпечено жити в майбутньому. Тільки здорова фізично, морально стійка людина може сьогодні бути успішною і щасливою.
 
Директор РЦ СССДМ Яна Поповська
 
 
 
 
Всі новини