V Регіональний форум «Кроки до розвитку громад»

12 лютого 2020 року в залі засідань Томашпільської районної ради відбувся щорічний V Регіональний форум «Кроки до розвитку громад» в рамках проведення підготовки до XVII обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад для якісної підготовки проєктів на конкурс спільно з Міжфракційним депутатським об’єднанням Верховної Ради України «Спроможні  громади – успішна Україна» та Громадською організацією «Життя та розвиток громад».
У Форумі взяли участь: голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Дмитро Коритчук, народний депутат України Лариса Білозір, голови ОТГ, сільські голови, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники галузі освіти, медицини, культури району.
До учасників форуму з вітальним словом звернулись голова районної державної адміністрації Олександр Закорченний, голова районної ради Дмитро Коритчук.
Лариса Білозір обговорила з учасниками форуму питання на тему: «Ефективна співпраця – запорука успіху! Спільні кроки до вирішення проблем територіальних громад».
Стимулювання сільських рад та громадських організацій району до написання грантових проєктів стало головним завданням Форуму. 
Також у  заході взяли участь радник Голови Вінницької обласної ради з питань місцевого і регіонального розвитку Войцівський Юрій Романович, адміністратор обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад, консультант-експерт Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування Іщук Віктор Федорович, голова громадської організації «Життя та розвиток громад» Сутика Валентина Василівна.
Підводячи підсумки форуму, голова райдержадміністрації Олександр Закорченний закликав усіх запрошених керівників, посадовців активізувати роботу по написанню проєктів та подякував усім присутнім за участь у Форумі, побажав плідної співпраці, творчого запалу, рішучості та успіху в роботі над проєктами.
Всі новини