Взяли участь в обласному святі до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

9 листопада в концертній залі обласної філармонії «Плеяда» відбулись  урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, кращих представників мистецької еліти Вінниччини, справжніх ентузіастів своєї справи та ветеранів галузі.
Всіх тих, хто береже, пропагує і примножує культурні багатства Поділля та України з професійним святом вітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк та заступник Вінницького міського голови Галина Якубович. Керівники області та міста вручили кращим представникам галузі урядові нагороди, відомчі відзнаки, а також Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.
Слова вітання лунали також від начальника управління культури і мистецтв обласної державної адміністрації Станіслава Городинського та голови обкому профспілки працівників культури Тетяни Побережної. Грамотою Міністерства культури України з нагоди ювілею було нагороджено Марію Іванівну Дейдиш -  керівника  народної  хорової  капели «Відлуння» Томашпільського будинку культури.
Під час святкового заходу меценатам галузі вручено почесні відзнаки «Покровитель культури – 2018». Свої нагороди отримали також переможці обласного конкурсу серед працівників закладів культури «Кращий за професією» та обласного туру Всеукраїнського огляду-конкурсу сільських закладів культури.
Не залишились поза увагою й ветерани галузі: під оплески глядацької зали їм вручили квіти. А творчим дарунком для усіх присутніх стала концертна програма за участю творчих колективів та вокалістів регіону та гостей свята – артистів Одеської обласної філармонії.
 
 
 
Всі новини