Питання забезпечення дотримання законодавства про працю перебуває на постійному контролі районної влади

11 липня 2019 року під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Віктора Ставнійчука, було проведено спільне засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та районної робочої групи з питань забезпечення контролю за додержанням законодавства про працю та реалізації державної політики у сфері зайнятості населення.
На засіданні розглядалися питання забезпечення виконання урядового завдання з питань погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне страхування та нарахування найманим працівникам окремих суб’єктів господарювання району заробітної плати менше мінімального розміру.
У засіданні взяли участь та виступили: Чорногуз В.А. -  начальник Томашпільського відділу обслуговування громадян управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області, Кісь С.М. – начальник Томашпільської державної податкової інспекції Крижопільського управління  Державної фіскальної служби у Вінницькій області, Дідик Т.В. – начальник управління праці та соціального захисту населення Томашпільської райдержадміністрації, Ющишин В.В. – начальник відділу державної виконавчої служби Томашпільського районного управління юстиції та інші посадові особи.
Також, для розгляду вищезазначених пиатнь було запрошено керівників-суб’єктів господарювання району, які нараховують найманим працівникам заробітну плату менше мінімального розміру встановленого законодавством та фізичні особи підприємці, за якими обліковується борг зі сплати єдиного соціального внеску.
 
 
 
 
 
Всі новини