На Томашпільщині відзначили Міжнародний день кооперації - свято кооперативів усього світу

Сьогодні, 5 липня, у селищі Томашпіль в приміщенні райспоживспілки відбулися урочисті збори з нагоди 97-го Міжнародного дня кооперації, який щорічно відзначають у першу суботу липня.
На свято були запрошені працівники усіх галузей діяльності системи та ветерани споживчої кооперації. У святкуванні взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук, голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський та представники ЗМІ. 
 
Голова правління райспоживспілки Галина Слободянюк  привітала працівників та ветеранів галузі зі святом та зазначила, що ті кроки, які вдалося зробити протягом останніх років у галузі, є вкрай важливими. «Варто сказати, що наша райспоживспілка є однією із найкращих, адже тут працюють фахові, креативні особистості. Щиро бажаю усім нам мирного неба, успіхів, міцного здоров'я та благополуччя», - додала вона у своєму вітанні.
 
Долучився до вітань і перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Ставнійчук: «У нових ринкових умовах споживча кооперація намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй соціальну місію, вірно служити людям праці та державі. Свою діяльність ви ефективно спрямовуєте на впровадження економічних та соціальних реформ, розвиток підприємницької ініціативи, задоволення потреб людей у якісних товарах і послугах, створюєте умови для підвищення добробуту населення. Особливої вдячності заслуговує проведена робота з відродження і розвитку сфери побутових послуг на селі, закупівлі і переробці сільськогосподарської продукції. Щиро бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру, благополуччя, фінансової стабільності й упевненості в завтрашньому дні!», - зазначив посадовець у своєму виступі.
 
Після вітань кращі представники районної кооперації отримали Почесні грамоти та грошові винагороди від районної державної адміністрації та районної ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини