Відзначили День Національної поліції України

Сьогодні з нагоди професійного свята Дня Національної поліції України у селищному будинку культури відбулися урочистості, під час яких було відзначено тих, хто робить вагомий внесок у забезпечення миру і спокою у суспільстві. Представників поліції вітали заступник голови  районної державної адміністрації Наталія Бандиш, заступник голови районної ради Лариса Нароган, голова Томашпільської ОТГ Валерій Немировський та начальник Томашпільського відділення поліції Ярослав Марченко.
Заступник голови районної державної адміністрації Наталія Бандиш у своєму вітанні зазначила: «Служити суспільству — таке положення щодо Національної поліції закріплено в статті 1 Закону України «Про Національну поліцію». Служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку. Роботу правоохоронців легкою не назвеш, ваша професія мужня і почесна. Нині, в умовах розвитку суспільства за якісно новими вимірами, робота поліції повинна базуватися на беззаперечному виконанні чинного законодавства, зразковому забезпеченні громадського порядку та надійному захисті прав і свобод громадян.
Глибоке розуміння своєї відповідальності перед державою і людьми вимагає від вас високого професіоналізму, компетентності, самовідданості і хоробрості, зразкової дисципліни та граничної мобілізації сил, постійної готовності до самопожертви і допомоги тим, хто потрапив у біду. За ці риси вас по праву поважають люди, вбачають у вас надійних захисників закону». 
За сумлінне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю і правопорушеннями та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України найкращих працівників поліції нагородили грамотами та подяками райдержадміністрації і районної ради.
На честь правоохоронців у день їх свята звучали пісенні дарунки від учасників художньої самодіяльності.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Всі новини